Σήτες Royal - Pietta

 
 
Ελάτε στο κατάστημα της Alustop στην Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη και απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, για την καλύτερη επιλογή σήτας. Απαλλαγείτε από κουνούπια και κάθε είδους ενοχλητικά έντομα, επιλέγοντας τις καλύτερες σήτες για το χώρο σας.

Στην Alustop στην Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία από σήτες, ανοιγόμενες, αυτοτυλιγόμενες και συρόμενες. Γνωρίστε τις σειρές Royal και Pietta και επιλέξτε τη κατάλληλη για τις δικές σας ανάγκες. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
Σίτα Royal
 
 
 
Σίτα Royal
 
 
 

Royal

 
Η Royal είναι μια πιέτα 32mm με πλαστικοποιημένο συρματόσχοινο στο κάτω μέρος και η μοναδική με απεριόριστη αντοχή στο χρόνο. Ο τρόπος κατασκευής της μηδενίζει την τριβή των σχοινιών στο άνω εξάρτημα και στα τρουκ διέλευσης με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η είσοδος βρωμιάς και σκόνης, που προκαλούν τη φθορά και κοπή των σχοινιών.
 
 
 
 
 
Pietta 32mm
 
 
 

Pietta 32mm

 
Η Pietta 32mm διαθέτει άνω και κάτω ράουλα αποτρέποντας την επαφή των σχοινιών στα πλαστικά εξαρτήματα μηδενίζοντας έτσι την τριβή και αποτρέποντας τη φθορά τους. Με μαγνητικό κούμπωμα, μη εμφανή πλευρικά σχοινάκια στον κάτω οδηγό και ροδάκι κύλισης εγγυάται μια εύκολη και ομαλή λειτουργία.

 
 
 
 
 
Pietta 22mm
 
 
 

Pietta 22mm

 
Η Pietta 22mm διαθέτει άνω και κάτω ράουλα αποτρέποντας την επαφή των σχοινιών στα πλαστικά εξαρτήματα μηδενίζοντας έτσι την τριβή και αποτρέποντας τη φθορά τους. Με μαγνητικό κούμπωμα, μη εμφανή πλευρικά σχοινάκια στον κάτω οδηγό και ροδάκι κύλισης εγγυάται μια εύκολη και ομαλή λειτουργία. Με πλάτος συστήματος 22 χιλιοστών μπορεί να τοποθετηθεί και στα πιο στενά ανοίγματα.


 
 
 
 
 
 
 

Επιπλέον Είδη

 
 
Ανοιγόμενες Σήτες - Alustop
 

Ανοιγόμενες

 
Οι ανοιγόμενες σήτες είναι η ιδανική επιλογή για εξώπορτες. Μπορούν να κατασκευαστούν με ταμπλά στο κάτω μέρος ενώ το κλείσιμό τους γίνεται με μαγνήτη. Υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης λειτουργίας και η χρήση μεντεσέδων επαναφοράς για αυτόματο κλείσιμο.
 
 
 
 
Αυτοτυλιγόμενες Σήτες - Alustop
 
 
 
Αυτοτυλιγόμενες Σήτες - Alustop
 
 
 
 

Αυτοτυλιγόμενες

 
Οι αυτοτυλιγόμενες σήτες είναι οικονομικές λύσεις και λειτουργούν με ελατήριο που επαναφέρει το πανί μέσα στον άξονά τους. Για το κλείσιμο τους χρησιμοποιούνται πλαστικά γαντζάκια. Οι κάθετες χρησιμοποιούνται κυρίως σε παράθυρα ενώ οι οριζόντιες σε πόρτες.
 
 
 
Συρόμενες Σήτες - Alustop
 

Συρόμενες

 
Οι συρόμενες σήτες χρησιμοποιούνται κυρίως σε συρόμενα κουφώματα αλλά και σε ανοιγόμενα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Διατίθενται σε μονόφυλλες και δίφυλλες κατασκευές. Είναι εύχρηστες και έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο.